The Prodigy

18 Dec, 2008

prvi susret sa bendom The Prodigy

Generalna — Autor cugy @ 17:24

Da bilo je to sada već davne 2005 godine... Laughing Kažem davne jer sam ih se mnogo uželeo, a do sada sam ih video samo 2 ipo puta! Wink Kada sam video na Jakšinom sajtu novost : "Don't miss a chance to see Leeroy Thornhill in Belgrade on 14th May 2005. Party will be in club KPGT near Belgrade Fair.

Vest me je šokirala! Shvatio sam da ću videti čoveka koji je sa ostalim članovima benda obeležio najbolje godine grupe The Prodigy, kada su bili prvi na svim svetskim top listama. 

 Iako je otišao iz benda pre više od 8 godina da započne svoju solo karijeru, Leeroy Thornhill je stvarno bio važan deo Prodigy-a, kao igrač na sceni, zabavljač publike  umiksovanih plesnih pokreta koji su pristupačni u različitim muzičkim stilovima, pa kao i klavijaturista na nekim ranim živim nastupima, ostao je svim fanovima u sećanju! Od šoka do sreće da ću prvi put videti bar nekog člana Prodigy-a, prošlo je nedelju dana, dok nije došao taj 14. maj. 2005. za mene jako poseban datum! Leeroy Thornhill kao sada već poznat DJ, dolazi u klub KPGT, da pokaže da mu ples na sceni nije jedini talenat, već da jako dobro "vrti" muziku, da je odličan DJ u šta sam se ja tokom nastupa uverio! Cool

 

Pošto je jednim delom bio i osnivač Prodigy-a, ima tu privilegiju da "pušta" na nastupima pesme benda. Na ovom nastupu izvodio je uglavnom pesme Prodigy-a sa svih albuma kao i malu promociju za našu publiku, puštajući pesme sa do sada poslednjeg albuma " Always Outnumbered, Never Outgunned ", a pored tih pesama je izvodio i neke pesme koje nisu od Prodigy-a. Ne znam im imena ali bih izdvojio pesmu "Axel F", elektronsku instrumentalnu temu iz filma " Beverly Hills Cop ", odlično je zvučala u njegovom izvođenju zaista! A "Prodigy tracklist" je izgledao ovako : Breathe, Funky Shit, Firestarter, No Good, Out Of Space, Charly, Your Love, Smack My Bitch Up, Diesel Power, Spitfire, Girls, Hotride.

Nastup je kasno počeo u 3 : 33 am  po mom satu. Laughing A zanimljivo je da ga nisam odgledao do kraja, tako da ne znam do kada je trajao, a nisam ni čuo sve navedene presme od Prodigy-a. Cry Iz razloga što sam bio sa devojkom, koja je tamo otišla samo zbog mene ( sve za ljubav Laughing), i koja prosto "obožava" Leeroy-a i Prodigy, znate ono sluša Turbo Folk, Grand Parada i te munje! Laughing Naravno poštovanje za sve one koji to nazivaju muzikom, svako ima svoj ukus a o tome ne treba diskutovati. Mada da ne grešim dušu i njoj se svideo nastup kao i meni, pohvalila je Leeroy-a, što je lepo jer je ona pravi kritičar u odnosu na mene koji sam više pristrasan. Smile Ali smo morali da napustimo klub jer njoj oko 5 pola 6 ujutru nije bilo dobro, mnogo je bila umorna, što je i razumljivo. Smile Meni se ostajalo do kraja ali šta da se radi prvo žene pa onda Prodigy! Wink hahahah, mada me je skroz razbudio taj jak i plesni zvuk. Eto uzivajte uz pesmu Breathe koju je izvodio Leeroy inače jedna od mojih omiljenih pesama od Prodigy-a.


Komentari

 1. Zdrale. o cemu bi ti do o Prodigiju. Dobar ti je blog.
  Ajd samo klikni mi na url.
  poz

  Autor graficke — 22 Dec 2008, 21:48

 2. Veoma inovativna grupa,klikni mi na url plz

  Autor nikola22 — 22 Dec 2008, 22:18

 3. Nisam neki fan ali Smack my bitch up je legendarna pesma.

  Autor arkas — 22 Dec 2008, 22:38


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu