The Prodigy

Omiljene Pesme

Generalna — Autor cugy @ 17:24

 

Teško je zaista izdvojiti omiljenu pesmu grupe koju najviše volite, uz koju ste odrasli, koju slušate dugo godina i koja svih ovih godina od 1991. god. od kada je nastala  pravi pesme koje su pri vrhu svh svetskih top lista! Smile Pokušacu da izdvojim svojih 10 omiljenih pesama i da ih uvrstim u My Favourite Top 10! Smile

 (Dalje)

Hala 14

Generalna — Autor cugy @ 18:58

 

Posle nastupa Leeroy-a u KPGT-u prošlo je nekoliko meseci dok se zvanično nije potvrdilo da i ostatak benda u sastavu grupe The Prodigy dolazi u Beograd, tačnije u Halu 14 Beogradskog sajma. Bila su očekivanja da se Prodigy te 2005 pojavi na EXIT festivalu, ali kako od svega toga nije bilo ništa. Svirka se ipak održala u Srbiji. Posle 10 godina oni su došli da vide koliko smo se promenili. Smile (Dalje)

prvi susret sa bendom The Prodigy

Generalna — Autor cugy @ 17:24

Da bilo je to sada već davne 2005 godine... Laughing Kažem davne jer sam ih se mnogo uželeo, a do sada sam ih video samo 2 ipo puta! Wink Kada sam video na Jakšinom sajtu novost : "Don't miss a chance to see Leeroy Thornhill in Belgrade on 14th May 2005. Party will be in club KPGT near Belgrade Fair.

Vest me je šokirala! Shvatio sam da ću videti čoveka koji je sa ostalim članovima benda obeležio najbolje godine grupe The Prodigy, kada su bili prvi na svim svetskim top listama.  (Dalje)

koje će se pesme zapravo pojaviti

Generalna — Autor cugy @ 20:17

 

Na novom albumu "Ivaders must die",  evidentno je da će biti 11 pesama. Ali se ipak postavlja pitanje koje će se pesme na istom albumu, zaista i pojaviti. 

 (Dalje)

Prodigy se vraća!

Generalna — Autor cugy @ 23:15
 Posle dugo godina, već zaboravljeni band po imenu "The Prodigy" vraća se na muzičku scenu.  Posle četiri studijska albuma i 16 miliona prodatih kopija širom sveta, lideri elektronske muzike se vraćaju na svoj tron! "The Prodigy" su najavili novi album pod imenom "Invaders must die" koji će biti izdat 2. marta. 2009. godine (Dalje)

Čestitamo!

Generalna — Autor cugy @ 14:20
Ukoliko možete da pročitate ovaj članak, uspešno ste se registrovali na Blog.co.yu i možete početi sa blogovanjem.
«Prethodni   1 2

Powered by blog.co.yu